Certificari
Certificari Zanfir
Sanatartea clientilor nostri si garantia prospetimii alimentelor comercializate de grupul Zanfir este prioritatea noastra zilnica.
Avantajele certificarii sistemului de management al sigurantei alimentului in conformitate cu ISO 22000
• Recunoasterea oficiala a capabilitatii organizatiei de a produce/ distribui / comercializa alimente sigure pentru consumatori
• Calificarea ca si furnizor al marilor producatori / retele comerciale
• Mai buna comunicarea cu autoritatile (ANPC, ANSVSA, DSP)
• Asigurarea conformarii la legislatia in vigoare
• O mai buna imagine in piata si avantaj concurential
• Motivarea personalului
Standardul ISO 22000 ia in considerare numai preocuparile privind aspecte de siguranta alimentului. Totusi, nu este intentia lui sa descurajeze integrarea de catre organizatie si a aspectelor privind alte elemente ale sistemului de management, cum ar fi calitatea in general si/sau protectia mediului. Organizatiile care doresc sa ia in considerare si astfel de aspecte, pot sa o faca prin implementarea integrata a ISO 22000 cu ISO 9001 si/sau ISO 14001.