Certificari Zanfir

Sanatartea clientilor nostri si garantia prospetimii alimentelor comercializate de grupul Zanfir este prioritatea noastra zilnica.


Avantajele certificarii sistemului de management al sigurantei alimentului in conformitate cu ISO 22000

• Recunoasterea oficiala a capabilitatii organizatiei de a produce/ distribui / comercializa alimente sigure pentru consumatori

• Calificarea ca si furnizor al marilor producatori / retele comerciale

• Mai buna comunicarea cu autoritatile (ANPC, ANSVSA, DSP)

• Asigurarea conformarii la legislatia in vigoare

• O mai buna imagine in piata si avantaj concurential

• Motivarea personalului

Standardul ISO 22000 ia in considerare numai preocuparile privind aspecte de siguranta alimentului. Totusi, nu este intentia lui sa descurajeze integrarea de catre organizatie si a aspectelor privind alte elemente ale sistemului de management, cum ar fi calitatea in general si/sau protectia mediului. Organizatiile care doresc sa ia in considerare si astfel de aspecte, pot sa o faca prin implementarea integrata a ISO 22000 cu ISO 9001 si/sau ISO 14001.